114.082 firmantes
Aún faltan 385.918 firmas para alcanzar las 500.000

Acabem amb les festes cruels

Ashburn
Virginia, United States.
¿No es tu localidad?
  Tus datos personales serán tratados conforme a las leyes internacionales. Al completar este formulario, estarás conforme a nuestra política de privacidad.

El Problema

Els festejos amb bous són una forma de crueltat i violència

A les festes populars dels pobles d\'Espanya als toros se\'ls immobilitza, tira amb cordes, agredeix, obliga a córrer, llancen al mar i encenen torxes en les seves banyes. Els animals pateixen caigudes, cops, intens patiment, i de vegades, la mort.

La forma més cruel de festeig és quan es col·loquen boles impregnades amb una substància inflamable en les seves banyes i se\'ls encén per veure\'ls córrer desesperats.

Conseqüències

Divertir-se a costa dels bous posa en risc les seves vides

Pateixen cops brutals, infarts per estrès, angoixa i temor al foc. A més de comportar lesions físiques i psicològiques, un gran nombre d\'aquests animals són directament enviats a l\'escorxador aquella mateixa nit. Aquestes són les conseqüències de les festes cruels:

  • Risc de mort
  • Contusions i lesions
  • Risc de cremades
  • Patiment psicològic

Campanya

Acabem amb les festes cruels!

Estem realitzant la més gran i profunda investigació dels més de 18.000 festes cruels amb animals que any rere any es realitzen a Espanya. Volem fer sortir a la llum el maltractament sistemàtic que amaguen milers i milers de pobles en les seves festes i tradicions.

Les ramaderies veuen perillar el futur de les curses de braus, que cada cop compten amb menys recolzament social i polític, i veuen en les festes populars un negoci a l´alça. Volem posar punt i final a les festes cruels. Ens ajudes?