¡Envía carta protesta contra circo con animales!

Activistas de AnimaNaturalis protestarán frente al Circo Americano, instalado en Sant Boi del 18 al 27 de septiembre. Se entregará información sobre el maltrato de los animales en este tipo de circos a todos los asistentes.

18 septiembre 2009
España.

Activistas de AnimaNaturalis protestarán frente al Circo Americano, instalado en Sant Boi del 18 al 27 de septiembre. Se entregará información sobre el maltrato de los animales en este tipo de circos a todos los asistentes. + Información sobre la próxima protesta

Necesitamos tu ayuda para que nuestras continuadas protestas dentro de la campaña por un Circo Sin Animales sean más exitosas. Envía una carta al Ayuntamiento de Sant Boi para solicitar la prohibición de circos con animales en su municipio.

Te ofrecemos la siguiente carta modelo, pero te aconsejamos que escribas tu propia carta a las siguientes direcciones de correo electrónico:
Formulario del Ayuntamiento de Sant Boi

 

Benvolguts senyors,

He estat informat que, recentment, s’ha instal·lat a la seva ciutat el Circ Americano.
Aquests tipus de circs forcen a viure als animales la major part de les seves vides encadenats dins de camions que viatgen centenars de quilòmetres, i després els obliguen a actuar sota l’amenaça constant de càstigs.

L’estat cautiu dels animals no aporta cap valor educatiu als nens de la seva ciutat. No els aporta res sobre el seu comprotament natural, perquè els animals són obligats a actuar en un entorn totalment artificial. Els circs mostren una visió distorsionada de la realitat, i, per tant, no són educatius pels nens, que són el públic majoritari d’aquests espectacles.

Mentrestant, tigres, elefants, girafes, rinoceronts, foques o inclús ximpanzès són condemnats a patir una vida d’amuntegament, maltracte, aburriment i estrés. Els elefants resten encadenats el 95 per cent de les seves vides. Els tigres viuen i són transportats en gàvies de 3 x 2 metres.

Molts països i ciutats del món han prohibit l’actuació de circs als seus territoris, preocupats pel benestar dels animals, com és el cas de diversos estats de la Índia i Brasil, Àustria, Suècia, Dinamarca i parts d’Anglaterra, Irlanda i Estats Units, així com de ciutats com Barcelona, Girona, Lleida o Blanes, entre d’altres.

Suposem que el nostre Ajuntament no pretén fomentar, ni directa ni indirectament, aquesta crueltat injustificada i que, si permeten l’actuació d’aquest circ amb animals, és per falta d’informació del que realment hi ha darrera d’aquests espectacles. Esperem que no tornin a permetre l’actuació de circs amb animals al seu territori i els convidem a prohibir la seva instal·lació, com estan fent a a cada vegada més localitats de l’Estat.

Molt cordialment,

Nom:
DNI:

Data:
Localitat:

 

 

Necesitamos tu apoyo

AnimaNaturalis existe porque miles de millones de animales sufren en manos humanas. Porque esos animales necesitan soluciones. Porque merecen que alguien alce la voz por ellos. Porque los animales necesitan cambios. Porque en AnimaNaturalis queremos construir un mundo más justo para todos.

Las donaciones puntuales y periódicas de nuestros socios y socias son la principal fuente de nuestros fondos.